Εξισορροπήστε την επιβλαβή ακτινοβολία

Η ιδεώδης λύση για την εξισορρόπηση της Γεωπαθολογίας και της Ηλεκτρομαγνητικής Μολύνσεως, είναι η χρήση του μηχανήματος
ALPHA DYNAMICS.

Νιώστε Ελεύθεροι, Ήρεμοι, Γεμάτοι Ενέργεια

Πώς λειτουργεί το ALPHA DYNAMICS

Το ALPHA DYNAMICS είναι μία γεννήτρια παραγωγής κυμάτων Σούμαν ή ΑΛΦΑ (7.83 Ηz), τα οποία είναι η φυσική συχνότητα της Γης και του ανθρωπίνου εγκεφάλου. Εκπέμποντας συνεχώς 7.83 Hz, δημιουργεί ένα ενεργειακό προστατευτικό πλέγμα, εξουδετερώνοντας τις επιβλαβείς επιπτώσεις της Γεωπαθολογίας και της Ηλεκτρομαγνητικής Μολύνσεως, και αποκαθιστά και αναζωογονεί την ανθρώπινη ενέργεια καθώς και την ενέργεια ενός χώρου. Δημιουργείται μία ατμόσφαιρα η οποία χαλαρώνει και γαληνεύει.

ΠΟΥ ΜΟΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ

Σε κατοικίες, για την δημιουργία υγιών συνθηκών διαβιώσεως και μίας αρμονικής ατμόσφαιρας.

Σε:

  • Γραφεία
  • Ξενοδοχεία
  • Καταστήματα
  • Θεραπευτικά κέντρα
  • Ινστιτούτα αισθητικής
  • Κομμωτήρια
  • Σπα
  • Γυμναστήρια
  • Σχολεία
  • Εργοστάσια

και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους για την δημιουργία υγιών συνθηκών εργασίας και μίας αρμονικής εργασιακής ατμόσφαιρας.

Πως χρησιμοποιείται το ALPHA DYNAMICS

Είναι πολύ μικρό και εύχρηστο, τοποθετημένο σε μία πρίζα επί 24ώρου βάσεως. Καταναλώνει μόνο 1.5 βατ. Τα κύματα ΑΛΦΑ πρέπει να εκπέμπονται αδιακόπως για  να έχετε συνεχώς την ευεργετική τους επίδραση. Οποιαδήποτε πρίζα είναι κατάλληλη. Μην το βάλετε σε πολύπριζο μαζί με  άλλα ηλεκτρικά μηχανήματα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο – και στο υπνοδωμάτιο – μίας κατοικίας ή σε οποιοδήποτε σημείο ενός επαγγελματικού χώρου. Είναι μεγάλης εμβέλειας και μπορεί να καλύψει ένα διαμέρισμα, μία μονοκατοικία ή μία επαγγελματική στέγη περίπου 250 τ. μ. Δεν έχει σημασία αν η λυχνία είναι προς τα επάνω, προς τα κάτω ή πλαγίως. Δείχνει ότι το μηχάνημα λειτουργεί.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσεως του ALPHA DYNAMICS

Τα κύματα ΑΛΦΑ είναι ευεργετικότατα για τον ανθρώπινο οργανισμό, διασφαλίζοντα την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα ενισχυθεί τα μέγιστα και θα βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου σας. Θα αρχίσετε να κοιμόσαστε καλύτερα και να ξυπνάτε νοιώθοντας αναζωογονημένοι, ενδυναμωμένοι, ήρεμοι, ευδιάθετοι, γεμάτοι ζωτικότητα και ενέργεια.

Η απόδοση στην εργασία σας επίσης θα βελτιωθεί. Η ικανότητά σας συγκεντρώσεως και το δυναμικό σας θα αυξηθούν, θα έχετε καλύτερη επίδοση και θα γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Τα κύματα ΑΛΦΑ επιδρούν πολύ θετικά στον ψυχισμό μας, ο ανθρώπινος οργανισμός αναζωογονείται και έχουμε ευεξία.

Όπως στην ομοιοπαθητική το όμοιο θεραπεύει το όμοιο, μπορούμε να θεραπεύσουμε τα κακά της τεχνολογίας με την τεχνολογία.

Για να διαλογιζόσαστε:

Δεν χρειάζεται να παίζετε την κατάλληλη μουσική, η οποία ίσως μπορεί να παράξει την συχνότητα των κυμάτων ΑΛΦΑ, για να διαλογιζόσαστε. Το ALPHA DYNAMICS σας προσφέρει αυτή την δυνατότητα επί 24-ώρου βάσεως.

Δεν χρειάζεται να εφαρμόζετε τεχνικές, όπως να παράγετε τον ήχο ΟΜ, για να είσαστε στην συχνότητα των κυμάτων ΑΛΦΑ. Μπορεί να είναι επίπονο και δεν είναι πανάκεια, ιδίως αν το σπίτι σας βρίσκεται επάνω σε γεωπαθογενείς ζώνες. Χρησιμοποιώντας το ALPHA DYNAMICS, θα μπορείτε να συγκεντρωνόσαστε, χωρίς κόπο, για να διαλογιζόσαστε, με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εκτός αυτού, παίζοντας μουσική και εφαρμόζοντας τεχνικές, η ενέργεια η οποία παράγεται, καλύπτει μόνο τον συγκεκριμένο χώρο όπου διαλογιζόσαστε, δεν εξαπλώνεται στον υπόλοιπο χώρο, και η επίδρασή τους διαρκεί μόνο όσο ακούγεται η μουσική ή εφαρμόζεται η τεχνική.

Η αγορά του μηχανήματος ALPHA DYNAMICS είναι μία επένδυση ζωής, καθώς θα έχετε μεγάλη απόσβεση, βελτιώνοντας τα μέγιστα την ποιότητα της ζωής σας με την ενέργεια, η οποία παράγεται.